Woodie's Life - Blast Off

En bättre vecka

Posted May 15, 2018, 1:19 a.m. By woodie Tags: Jobb

Veckans bravader
I veckan var jag uppe på konferens i stockholm. Hur trevligt som helst verkligen!  Oftast är konferenser kanske inte det roligaste man kan komma på i livet, men man måste åka på dom ändå för att man är tvingad. Men denna konferensen var verkligen inte så! Den var både rolig och väldigt intressant. Den handlade om personlighetstyper och hur man kan läsa av olika människor när man rekryterar. Vilken personlighetstyp som är bäst för vilket jobb, hur olika personlighetstyper jobbar i grupp och enskilt och så vidare. Bara för att vi ska kunna förstå varandra bättre. 
Eftersom att jag bodde i stockholm i min gröna ungdom så har jag ju fortfarande en del kompisar kvar där, så mitt schema var faktiskt fullsmockat med dels då konferensen men också massa olika dejter med folk som jag inte träffat på en ganska lång tid. Det var så trevligt, vi gick till alla gamla favorit barer, där det nu sitter nya tjugoåringar och firar livet. Vi kollade i alla gammal second hand affärer som vi näst intill bodde i. Vi gick till ivar los park och drack rödvin och kollade på den fantastiska utsikten. Det var verkligen som att uppleva ungdomen på nytt vilket jag har absolut ingenting emot över huvud taget. 
Nu är jag tillbaka hemma i uddevalla och ska ta i tu med vardagsbekymren som ingen annan i familjen verkar vara kapabla till att ta i tu med. Det känns som att huset ser ut som när jag lämnade det förutom en del fler pizza kartonger och lite mer disk i diskhon. Jag funderar seriöst på om mina barn och min man ens en gång vet hur vår diskmaskin eller vår tvättmaskin fungerar, rent praktiskt. Det verkar i alla fall inte ett dugg som det.